Menu’s

Menu Tempête

Bouillabaisse

of

Carpaccio van kalfsvlees met pesto en rucola

of

Franse mosseltjes in de oven met champagnesaus

Filet pur met roquefortsaus, warme groentjes en patatjes van Touquet

of

Zonnevisfilet met kervelsaus, soufflé van aardappelen met bieslook

Dessert naar keuze

of

Irish coffee of kaas (supplement van 5 euro)

 € 45,00 


Menu Champagne
(13-14-15/11 : uitsluitend menu)
(20-21-22/11: menu enkel op bestelling)

Rijkelijke hapjes van het moment

Carpaccio van langoustines met een infusie van kreeft

Bisque van kreeft, vleugje Cognac

Jonge tarbot, duo van cresson en champagnesaus, aardappelsoufflé met truffels

Parfait van champagne en perzik

Fles champagne Marc Herbrart

 € 170,00/2pers
Gelieve op voorhand te bestellen en enkel per tafel


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Dessert naar keuze

 € 58,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €


Traiteurdienst
Gelieve een dag op voorhand te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 14 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm
°Carpaccio van rundsvlees
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk

Hoofdgerechten

°Tongfilet op de wijze van Bruno : 26 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600gr) / garnituur / brood met smout : 35 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 60 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)

Zeevruchtenschotel voor 2 personen enkel in het weekend : 100 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes

Passende wijnen

°witte wijn : Todo sobre mi – 2018 – Spanje – Chardonnay
°rosé wijn: Cuvée Sissi – 2019 – Roemenië