Menu’s

Traiteurdienst
Gelieve een dag op voorhand te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 14 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm
°Carpaccio van rundsvlees
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk
°Warme oesters met champagnesaus aan 3,5/stuk
°Carpaccio van kreeft met zijn infusie : 20 euro

Hoofdgerechten

°Tongfilet op de wijze van Bruno : 26 euro
°Bouillabaisse : 26 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600+gr) / garnituur / brood met smout : 40 euro
°Warme kreeft (600+gr) met verse tuinkruiden : 42 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 60 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)
°Lamskroontje met warme groentjes en gratinaardappeltjes : 56euro/2pers
°Fazant op Brabantse wijze : 50 euro/2pers

Zeevruchtenschotel voor 2 personen : 110 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes

Feestdagen (vanaf 19 december)
°
In huis gemaakte terrine van ganzenlever : 20 euro
°Bordje Périgord : 25 euro
(foie gras, rilette, gerookte eendenborst, serranoham en garnituur)
°Carpaccio van hert met truffelolie : 18 euro
°Bordje van de visser : 22 euro
(duo van zalm, heilbot, visterrine en garnituur)
°Scheermesjes met fijne groentjes voor in de oven : 18 euro
°Hertenkalf grand veneur, gemarineerde peer en appel met veenbessen : 26 euro

Menu voor de feestdagen (vanaf 2 personen) : 48 euro p.p
°Carpaccio van hert met truffelolie of terrine van ganzenlever

°Bisque van zeevruchten

°Parelhoen met winterse groentjes, roomsausje of grietfilet met sausje van rivierkreeftjes

St. Honoré


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Dessert naar keuze

 € 58,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €