Menu’s

Menu Tempête

Bouillabaisse

of

Stoofpotje van kokkels en vongole op de wijze van Dieppe

Kalfssteak met sjalottensaus, warme groentjes, aardappelblokjes

of

Grietfilet op een bedje van jonge spinazie, saus Nantais, parmentieraardappels

Dessert van het moment : profiterolles

of

Irish coffee of kaas (supplement van 5 euro)

 € 45,00 


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Dessert naar keuze

 € 58,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €


Traiteurdienst
Gelieve een dag op voorhand te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 14 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm
°Carpaccio van rundsvlees
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk

Hoofdgerechten

°Tongfilet op de wijze van Bruno : 26 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600gr) / garnituur / brood met smout : 35 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 60 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)

Zeevruchtenschotel voor 2 personen enkel in het weekend : 100 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes

Passende wijnen

°witte wijn : Todo sobre mi – 2018 – Spanje – Chardonnay
°rosé wijn: Cuvée Sissi – 2019 – Roemenië