Menu’s

U kunt ook nog steeds genieten van onze traiteurdienst.
Gelieve ten laatste tegen 10u te bestellen op 0475 64 17 28


Menu Tempête

Bouillabaisse
of
Fazantenpastei, uienconfituur, briochetoast


Hazenrugfilet, appeltje met bosbessen, peertje, amandelaardappeltjes
of
Mooi stukje jonge heilbot, kreeftensausn aardappel Lyonnaise


dessert
of
kaas (supplement van 4 euro)
of
Irish coffee (supplement van 4 euro)

45,00 €


Champagnemenu (11-14/11)

Hapjes van het moment

Duo van kalfszwezerik en langoustines met lichte portosaus


Bisque van kreeft

Jonge tarbot, champagnesaus, soufflé parmentier verfijnd met truffels


Parfait van champagne met framboos

1 fles champagne Marc Herbrart 2 personen

170,00 € voor 2


Kreeftenmenu: vanaf 2 personen

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou Normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

dessert van het moment

  60,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

68,00 €