Menu’s
Ons laatste weekend dat we open zullen zijn is van 14 tot en met 16 februari. Vanaf 1 december 2024 zijn we alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag met een aangepaste kaart. Zeevruchten blijven natuurlijk onze troef.
Vanaf 15 november 2024 tot en met 9 februari 2025 starten we met onze afscheidsmenu.
Traiteur op aanvraag
Afscheidsmenu
Bedankt voor jullie vertrouwen en alle mooie momenten!
Hapjes van het moment
—
3 warme oesters met champagnesaus of 3 oesters natuur
—
Fazantenpâté met zijn garnituur of gemarineerde zalm
—
Bisque
—
Tongfilet Nouilly Pratsausje en vongolé
of
Hertenkalffilet saus grand veneur, boschampignons en amandinekroketjes
—
Onze desserten van het huis
of
Kaas of Irish coffee(+ 5 euro)
75,00 euro per persoon (per tafel nemen aub)
Valentijnsmenu (14 – 16/2)
Glaasje CAVA en zijn hapjes
—
Carpaccio van kreeft met licht gebakken langoustines
—
Kleine coquilles in de oven met verse tuinkruide
—
Trou Normand
—
Grietfilet verfijnd met garnalen, aardappelroosje met truffel, peterselie
of
Filet pur op de wijze van de chef, gratin parmentier
—
Valentijnsdessert
95,00 euro per persoon (per tafel nemen aub)
Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen
Hapjes
—
½ kreeft op zijn mooist met sausjes
—
Trou Normand
—
½ kreeft met fijne kruiden in de oven
—
dessert van het moment
—
Irish coffee of kaas suppl 4 euro
68,00 euro per persoon
Suggestiemenu (2pers)
Apero CAVA + hapjes
—
Bordje zeevruchten
—
1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)
—
Irish koffie
of
Kaasbordje
75,00 €