Menu’s

Menu Tempête 

Bouillabaisse
of
Mosseltjes in de oven met champagnesaus
of
Rundscarpaccio,olijfolie,verse tuinkruiden

Staartvis op een bedje van jonge prei verfijnd met Nouilly Prat,aardappelsoufflé
of
Kalfsfilet,estragonsaus,warme groentjes, kroketjes

Appelgebak met vanille-ijs
of
Kaas (suppl van 5 euro)
of
Irish Coffee (suppl 5 euro)

  54,00 euro per persoon (per tafel nemen aub) 


Champagnemenu (10-12/11)

Hapjes van de chef

Fantasie van kreeft en rivierkreeftjes

Duo van langoustines en kalfszwezerik, accentje van kokkels

Tongfilets, champagnesaus,garnituur van Bruno

Sinaasappelgebakje

1 Fles Marc Herbrart Premier Cru

  185,00 euro voor 2 personen 


Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen

Hapjes

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou Normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

dessert van het moment

Irish coffee of kaas suppl 4 euro

  62,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA + hapjes

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)

Irish koffie
of
Kaasbordje

70,00 €