Menu’s

Traiteurdienst
Gelieve ten laatste tegen 10u te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 14 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm met dille
°Carpaccio van rundsvlees met truffelolie
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk
°Warme oesters met champagnesaus aan 3,5/stuk

Voorgerechten aan 18 euro per portie: 

° Carpaccio van kreeft en langoustine
° Ganzenlever van uienconfituur en brioche
° Scheermesjes met fijngesneden groentjes in de oven

Hoofdgerechten

°Lotte met groene peper : 25 euro
°Tongfilet op de wijze van Bruno : 26 euro
°Bouillabaisse : 26 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600+gr) / garnituur / brood met smout : 40 euro
°Warme kreeft (600+gr) met verse tuinkruiden : 42 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 60 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)
°Lamskroontje met warme groentjes en gratinaardappeltjes : 56euro/2pers
°Parelhoen met estragonsaus, seizoensgroentjes en aardappelschijfjes : 25 euro
°Kreeft met champagnesaus : 42 euro

Zeevruchtenschotel voor 2 personen : 110 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes


Menu Tempête

Bouillabaisse
of
Kalfszwezerik en langoustines, roomsausje

Filet Mignon, sausje met 2 pepers, verse frietjes
of
Zonnevis, sausje met verse kervel, duchesse aardappeltjes

délice aux fraises
of
gebrande crème
of
chocolademousse
of
kaas (supplement van 5 euro)

45,00 €


Kreeftenmenu: vanaf 2 personen

3 hapjes met flesje CAVA (0,25cl)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Bisque van garnalen

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Citroentaartje
of
Chocolademousse
  65,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €