Menu’s
Traiteur op aanvraag
Menu Tempête
Bouillabaisse
of
Kleine Sint Jakobschelpen in de oven met verse tuinkruiden
of
Kalfscarpaccio, Griekse olijfolie en parmezaanse kaas
—
Borstje van parelhoen, estragonsaus,amandelkroketjes
of
Zeewolffilet, rivierkreeftjes,aardappelroosjes parmentier
—
Dessert van het moment
of
Irish Coffee (+ 5 euro)
of
Kaas (+ 5 euro)
55,00 euro per persoon (per tafel nemen aub)
‘Ons laatste’ Champagnemenu
(8-9-10-11 november)
Glaasje champagne met zijn hapjes
—
Carpaccio van kreeft met een infuus van zeevruchten
—
Terre et mer van langoustine, kalfszwezerik en kokkels
—
Jonge tarbot, champagnesaus,aardappelroosjes met truffels
—
Parfait champagne
Champagne Marc Herbrart
220,00 euro per 2 (fles champagne inbegrepen)
Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen
Hapjes
—
½ kreeft op zijn mooist met sausjes
—
Trou Normand
—
½ kreeft met fijne kruiden in de oven
—
dessert van het moment
—
Irish coffee of kaas suppl 4 euro
68,00 euro per persoon
Suggestiemenu (2pers)
Apero CAVA + hapjes
—
Bordje zeevruchten
—
1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)
—
Irish koffie
of
Kaasbordje
75,00 €