Menu’s

Traiteurdienst
Gelieve ten laatste tegen 10u te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 14 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm met dille
°Carpaccio van rundsvlees met truffelolie
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk
°Warme oesters met champagnesaus aan 3,5/stuk

Voorgerechten aan 18 euro per portie: 

° Carpaccio van kreeft en langoustine
° Ganzenlever van uienconfituur en brioche
° Scheermesjes met fijngesneden groentjes in de oven

Hoofdgerechten

°Lotte met groene peper : 25 euro
°Tongfilet op de wijze van Bruno : 26 euro
°Bouillabaisse : 26 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600+gr) / garnituur / brood met smout : 40 euro
°Warme kreeft (600+gr) met verse tuinkruiden : 42 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 60 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)
°Lamskroontje met warme groentjes en gratinaardappeltjes : 56euro/2pers
°Parelhoen met estragonsaus, seizoensgroentjes en aardappelschijfjes : 25 euro
°Kreeft met champagnesaus : 42 euro

Zeevruchtenschotel voor 2 personen : 110 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes

Moederdagmenu (1 tot 16 mei)

3 hapjes met flesje CAVA (0,25cl)

Asperges op Vlaamse wijze
of
Scampi, licht currysausje, verse tuinkruiden

Jonge tarbot, Nouilly Pratsaus, warme lentegroentjes, aardappeltjes Lyonnaise
of
Mechelse koekoek,champignons, warme groentjes,aardappelblokjes

Dessert van het moment
  52,00 euro per persoon

Kreeftenmenu: vanaf 2 personen

3 hapjes met flesje CAVA (0,25cl)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Bisque van garnalen

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Citroentaartje
of
Chocolademousse
  65,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €