Menu’s

Traiteurdienst
Gelieve een dag op voorhand te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 14 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm
°Carpaccio van rundsvlees
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk

Hoofdgerechten

°Tongfilet op de wijze van Bruno : 26 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600gr) / garnituur / brood met smout : 35 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 60 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)

Zeevruchtenschotel voor 2 personen : 110 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes

Wegens corona gaat het champagneweekend helaas niet door. 
Zin om het thuis te vieren? 
Hieronder kan je onze champagnearrangementen voor 2 personen vinden : 
°Koude visschotel met een fles champagne: 95 euro
°2 x Kreeft Belle-Vue met een fles champagne: 105 euro
°Fruits de mer met een fles champagne: 145 euro
°Menu champagne
carpaccio van langoustines, bisque van kreeft, jonge tarbot met champagnesaus, crème caramel
+ fles champagne : 130 euro
Champagne : Marc Herbrart premier cru (gekoeld) + 2 champagneglazen


Menu Champagne
(20-21-22/11: menu enkel op bestelling in het restaurant)

Rijkelijke hapjes van het moment

Carpaccio van langoustines met een infusie van kreeft

Bisque van kreeft, vleugje Cognac

Jonge tarbot, duo van cresson en champagnesaus, aardappelsoufflé met truffels

Parfait van champagne en perzik

Fles champagne Marc Herbrart

 € 170,00/2pers
Gelieve op voorhand te bestellen en enkel per tafel


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Dessert naar keuze

 € 58,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €