Menu’s

Traiteur op aanvraag

Menu Tempête 

Bouillabaisse
of
Kleine Sint Jakobschelpen in de oven met verse tuinkruiden
of
Kalfscarpaccio, Griekse olijfolie en parmezaanse kaas

Borstje van parelhoen, estragonsaus,amandelkroketjes
of
Zeewolffilet, rivierkreeftjes,aardappelroosjes parmentier

Dessert van het moment

of

Irish Coffee (+ 5 euro)

of

Kaas (+ 5 euro)

  55,00 euro per persoon (per tafel nemen aub) 


‘Ons laatste’ Champagnemenu
(8-9-10-11 november)

Glaasje champagne met zijn hapjes

Carpaccio van kreeft met een infuus van zeevruchten

Terre et mer van langoustine, kalfszwezerik en kokkels

Jonge tarbot, champagnesaus,aardappelroosjes met truffels

Parfait champagne

Champagne Marc Herbrart

 

  220,00 euro per 2 (fles champagne inbegrepen)


Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen

Hapjes

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou Normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

dessert van het moment

Irish coffee of kaas suppl 4 euro

  68,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA + hapjes

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)

Irish koffie
of
Kaasbordje

75,00 €