Menu’s

U kunt ook nog steeds genieten van onze traiteurdienst.
Gelieve ten laatste tegen 10u te bestellen op 0475 64 17 28


Menu Tempête

Bouillabaisse
of
Frans mosseltjes met champagnesaus in de oven


Limandefilet op een bedje van tomaat en basilicum, soufflé parmentier
of
Lamsfilet, warme groentjes, gratin dauphinois


Speculoosmousse
of
gebrande crème
of
kaas (supplement van 4 euro)
of
Irish coffee (supplement van 4 euro)

45,00 €


Champagnemenu (11-14/11)

Hapjes van het moment

Duo van kalfszwezerik en langoustines met lichte portosaus


Bisque van kreeft

Jonge tarbot, champagnesaus, soufflé parmentier verfijnd met truffels


Parfait van champagne met framboos

1 fles champagne Marc Herbrart 2 personen

170,00 € voor 2


Kreeftenmenu: vanaf 2 personen

3 hapjes met flesje CAVA (0,25cl)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Bisque van garnalen

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

Citroentaartje
of
Chocolademousse
  65,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

65,00 €