Menu’s
U kunt ook nog steeds genieten van onze traiteurdienst.
Gelieve 1 dag op voorhand te bestellen op 0475 64 17 28
Menu Tempête
Bouillabaisse
of
Rundscarpaccio verfijnd met truffels
of
Kroketjes van kreeft met een accent van kalfszwezerik
—
Grietfilet, saus Nantais, tuinkruiden en sjalotjes, soufflé met jongspinazie
of
Mals stukje kalfsvlees, mosterdsausje Pommery, warme groentjes, aardappeltjes uit Touquet
—
vanilleijs met aardbeien
of
Kaas (suppl van 4 euro)
of
Irish Coffee (suppl 4 euro)
48,00 euro per persoon
Kreeftenmenu: vanaf 2 personen
½ kreeft op zijn mooist met sausjes
—
Trou Normand
—
½ kreeft met fijne kruiden in de oven
—
dessert van het moment
60,00 euro per persoon
Suggestiemenu (2pers)
Apero CAVA
—
Bordje zeevruchten
—
1/2 kreeft van de chef
—
Irish koffie
of
Kaasbordje
68,00 €