Menu’s

Ons laatste weekend  dat we open zullen zijn is van 14 tot en met 16 februari. Vanaf 1 december 2024 zijn we alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag met een aangepaste kaart. Zeevruchten blijven natuurlijk onze troef.

Vanaf 15 november 2024 tot en met 9 februari 2025 starten we met onze afscheidsmenu.

Traiteur op aanvraag

Afscheidsmenu
Bedankt voor jullie vertrouwen en alle mooie momenten!

Hapjes van het moment

3 warme oesters met champagnesaus of 3 oesters natuur

Fazantenpâté met zijn garnituur of gemarineerde zalm

Bisque

Tongfilet Nouilly Pratsausje en vongolé

of

Hertenkalffilet saus grand veneur, boschampignons en amandinekroketjes

Onze desserten van het huis

of

Kaas  of Irish coffee(+ 5 euro)

  75,00 euro per persoon (per tafel nemen aub) 


Valentijnsmenu (14 – 16/2)

Glaasje CAVA en zijn hapjes

Carpaccio van kreeft met licht gebakken langoustines

Kleine coquilles in de oven met verse tuinkruide

Trou Normand

Grietfilet verfijnd met garnalen, aardappelroosje met truffel, peterselie

of

Filet pur op de wijze van de chef, gratin parmentier

Valentijnsdessert

  95,00 euro per persoon (per tafel nemen aub) 


Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen

Hapjes

½ kreeft op zijn mooist met sausjes

Trou Normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven

dessert van het moment

Irish coffee of kaas suppl 4 euro

  68,00 euro per persoon


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA + hapjes

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)

Irish koffie
of
Kaasbordje

75,00 €