Menu’s
Menu Tempête
Bouillabaisse
of
Mosseltjes in de oven met champagnesaus
of
Rundscarpaccio,olijfolie,verse tuinkruiden
—
Staartvis op een bedje van jonge prei verfijnd met Nouilly Prat,aardappelsoufflé
of
Kalfsfilet,estragonsaus,warme groentjes, kroketjes
—
Appelgebak met vanille-ijs
of
Kaas (suppl van 5 euro)
of
Irish Coffee (suppl 5 euro)
54,00 euro per persoon (per tafel nemen aub)
Champagnemenu (10-12/11)
Hapjes van de chef
—
Fantasie van kreeft en rivierkreeftjes
—
Duo van langoustines en kalfszwezerik, accentje van kokkels
—
Tongfilets, champagnesaus,garnituur van Bruno
—
Sinaasappelgebakje
—
1 Fles Marc Herbrart Premier Cru
185,00 euro voor 2 personen
Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen
Hapjes
—
½ kreeft op zijn mooist met sausjes
—
Trou Normand
—
½ kreeft met fijne kruiden in de oven
—
dessert van het moment
—
Irish coffee of kaas suppl 4 euro
62,00 euro per persoon
Suggestiemenu (2pers)
Apero CAVA + hapjes
—
Bordje zeevruchten
—
1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)
—
Irish koffie
of
Kaasbordje
70,00 €