Menu’s

Menu Tempête (mei)

Bouillabaisse

of

Belgische asperges met grijze garnalen en een sausje Nantais

Zeebaarsfilet, tomaat, basilicum, gestoomde aardappels

of

Rundsfilet, licht mosterdsausje de Pommery de Meaux, gefrituurde aardappels

Ijs met aardbeien

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Menu Tempête (juni)

Bouillabaisse

of

Kleine Sint-Jacobsschelpjes met fijne kruiden in de oven

Filet van zonnevis, waterkerssausje, aardapplsoufflé

of

Koteletjes van melkkalf, saus met sjalotjes, asperges, aardappelblokjes

Chocolademousse

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €