Menu’s

Menu Tempête (december)

Bouillabaisse

of

Terrine van ganzenlever met uienconfituur, brioche met rozijnen

Fazantenborst op Brabantse wijze, aardappelkroketten

of

Filet van zeewolf, rivierkreeftjes, aardappelsoufflé uit Lyon

Profiterolletjes

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 

 


Kerstmenu (24 en 25 december)

CAVA en zijn hapjes

Ganzenlever verfijne met Serranoham, portogelei, uienconfituur

Bisque van kreeft

Fanzantenborst met boschampignons, amandelkroketjes

Dessert van de kerstman

Koffie of thee met zelfgemaakte truffels

€ 70,00 


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €