Menu’s

Menu Tempête (september)

Bouillabaisse van de Noordzee

of

Scampi op duivelse wijze

Borstje van parelhoen, estragonsaus, cretanaardappeltjes

of

Grietfilet, sauce aurore, patatjes van touquet

Gebrande crème

of

Profiterolletjes

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Champagnemenu

Feestelijke hapjes

Carpaccio van kreeft en zijn garnituur

Bisque van langoustines met een vleugje cognac

Jonge tarbot,champagnesaus, soufflé parmentier

Sorbet van mandarijn

Fles champagne Marc Hebrart premier cru

160 euro voor 2 personen


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €