Menu’s

Menu Tempête (juli)

Bouillabaisse van de Noordzee

of

Salade van handgepelde garnalen en zijn langoustine

Koteletjes van melkkalf, warme groentjes, aardappelgratin

of

Gebakken zeewolffilet, duglèresaus, krielaardappeltjes

Gebrande crème

of

Crème caramel

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Menu Tempête (augustus)

Bouillabaisse van de Noordzee

of

Potje Franse mossels met een vleugje room

of

Rundscarpaccio

Kabeljauw op een bedje van jonge prei, kasteelaardappeltjes

of

Filet mignon met mosterdsaus, warme groentjes, gebakken aardappelblokjes

Gebrande crème

of

Dame blanche

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 

 


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €