Menu’s

Menu Tempête (september)

Bouillabaisse

of

Mosseltjes in de oven met champagnesaus

Grietfilet op een bedje spinazie, Nantaissaus, krielaardappels uit Touquet

of

Kalfssteak met boschampignons, aardappelnetje verfijnd met knolselder

Crème caramel

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Champagnemenu (9-10-11/11)

Fijn hapje met gerookte eendenborst en eendenlever

Carpaccio van sint-jacobsnootjes en langoustines

Consommé van zeevruchten verrijkte met garnalen, kokkels en rivierkreeftjes

Jonge tarbot, stukjes kreeft, champagnesaus, getruffeerde patatjes

Parfait van champagne met fruit

1 fles champagne Marc Hebrart

 € 160,00 / 2 pers


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €