Menu’s

Menu Tempête (tot 23 december)

Bouillabaisse

of

Fazantenpastei met een quenelle van eendenlever, uienconfituur en rozijnentoast

Hazenrug op de wijze Arlequin, gevulde appel met bessen, peer, amandelkroketjes

of

Jonge tarbot, sausje met tuinkruidenn groentjes, gekookte aardappelen

Chocolademousse

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Kerstmenu (24 – 25 december)

CAVA en zijn hapjes

Ganzenlever verfijnd met Serranoham, portogelei, uienconfituur

Consommé van zeevruchten onder zijn dakje

Fazantenborst met boschampignons, amandelkroketjes

Dessert van de kerstman

Koffie of thee met huisgemaakte truffels

 € 70


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €