Menu’s

Menu Tempête

Bouillabaisse van de Noordzee

of

Carpaccio van hert met schijfjes eendenlever

Borstfilet van fazant op Brabantse wijze, aardappelkroket

of

Tongfilet ‘Dieppoise’ op de wijze van Bruno, flan parmentier

Gebrande crème

of

Chocolademousse

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €45,00 


Kerstmenu (24-25/12)

CAVA en zijn hapjes

Terrine van ganzenlever, gelée van Porto, uienconfituur, brioche

Bisque van kreeft met een vleugje cognac

Fazantenborst, boschampignons, dauphineaardappels

Dessert van de Kerstman

Koffie met zijn truffels

70 euro


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €