Menu’s

Menu Tempête

Bouillabaisse

of

Kroketten van kalfszwezerik, jonge sla, notenvinaigrette

Gebakken kabeljauw op een bedje van groene kool, sausje Nouilly Prat, aardappeltjes uit Lyon

of

Duifje met een licht rozemarijnsausje, marktgroentjes, dauphine aardappels

Chocolademousse

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €40,00 


Menu Champagne (10-11-12/11)

Tartaar van langoustines en zijn gezellen

Halve kreeft “Belle Vue”, fris slaatje

Bisque van garnalen met een vleugje cognac

Jonge tarbot, champagnesaus, fijne kruiden, aardappelsoufflé met truffels

Parfait champagne met rood fruit

1 fles Marc Herbrart

 €160 / 2 pers


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €