Menu’s

Menu Tempête (juli)

Bouillabaisse

of

Mosseltjes in de room

of

Rundscarpaccio, truffelolie, parmezaan

Roodbaarsfilet, spaghetti van courgette, tomaat met basilicum

of

Mignon, saus van de chef, groentjes van de dag, frietjes

Crème caramel

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €40,00 


Menu Tempête (augustus)

Bouillabaisse

of

Gemarineerde zalm met pesto en fijne kruiden, kerstomaatjes

Tongfilet, kervelsaus en kokkels, peterselie-aardappeltjes

of

Kalfssteak, lichte saus met uitjes, gebakken patatjes met tijm

Chocolademousse

of

Gebrande crème

of

Kaas (supplement 4 euro)

 €40,00 


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €