Menu’s

Traiteurdienst
Gelieve een dag op voorhand te bestellen op 0475 64 17 28

Voorgerechten aan 12 euro per portie: 

° Gemarineerde zalm
°Carpaccio van rundsvlees
°Bouillabaisse
°Scampi chef Bruno (6 stuks)
° Franse oesters aan 2,5 euro/stuk

Hoofdgerechten

°Grietfilet met Belgische asperges en champagnesaus: 22 euro
°Kreeft ‘belle-vue’ (600gr) / garnituur / brood met smout : 35 euro
°Koude visschotel vanaf 2 personen : 50 euro voor 2 personen
(gemarineerde zalm – variatie gerookte vissoorten – ei met tonijn – tomaat garnaal – krabsalade – langoustine – roze garnalen – verse salades – aardappelsalade – sausjes – brood)

Zeevruchtenschotel voor 2 personen enkel in het weekend : 100 euro
kreeft – krab – grijze garnalen – roze garnalen – 10 oesters – langoustines –  assortiment schelpen
brood – boter/smout – sausjes

Passende wijnen

°witte wijn : Todo sobre mi – 2018 – Spanje – Chardonnay
°rosé wijn: Cuvée Sissi – 2019 – Roemenië


Kreeftenmenu (2 pers)

½ kreeft op zijn mooist met sausjes (450 gr)

Trou normand

½ kreeft met fijne kruiden in de oven (450gr)

Dessert

of

Kaas

 € 55,00 


Suggestiemenu (2pers)

Apero CAVA

Bordje zeevruchten

1/2 kreeft van de chef

Irish koffie
of
Kaasbordje

60,00 €